Reseller Digoo.be


Word partner van Digoo.beDigoo heeft jarenlange ervaring in de markt van distributie en groothandel aan resellers van IT-producten. Voor onze distributie werken we samen met verschillende bedrijven waaraan we nieuwe en refurbished IT-producten leveren tegen sterke inkoopprijzen. Niet alleen de scherpe prijzen zijn een voordeel, maar ook onze flexibele logistiek zorgt keer op keer voor een snelle levering van A-merken.

De A-merken waarin Digoo handelt, zijn onder andere Apple, Dell, HP, Asus, Panasonic, Acer, Lenovo en Samsung. Dankzij ons internationale netwerk beschikken we over de beste kwaliteit, prijs en garantie. Voor onze distributie en groothandel vinden wij het als bedrijf belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze klanten. Zo kunnen we u niet alleen sneller helpen, maar ook een samenwerking op lange termijn uitbouwen.

Digoo voorziet voortdurend een grote voorraad aan desktops, laptops, iPhones en iPads. Heeft u als reseller interesse in onze producten? Contacteer ons per mail of telefoon voor extra informatie.


Accountmanager

Als klant van Digoo krijgt u uw persoonlijke accountmanager toegewezen. Hij zal u steeds te woord staan en kent uw zakelijke situatie door en door. Zo wordt zaken doen plots een stuk eenvoudiger.


Onze voordelen
Sterke inkoopkorting


Als partner heb je een sterke inkoopkorting op de producten die we aanbieden.

Persoonlijk contact


U krijgt als zakelijke klant bij Digoo.be een persoonlijke accountmanager toegewezen die u steeds te woord staat. Hij kent uw zakelijke situatie door en door, wat zaken doen veel eenvoudiger maakt.

Web order platform voor partners


Digoo IT Distribution biedt een online platform aan met een aanbod van meer dan 15.000+ aan nieuwe en refurbished IT producten aan topprijzen. Deze is 24/7 online te raadplegen. Contacteer ons voor een online registratie formulier.

Eigen webshop ter beschikking


Voor partners bieden we de mogelijkheid om een blanco versie van onze webshop te gebruiken met eigen huisstijl, logo en domein. Wij voorzien de webshop van alle producten en functies.

Meeprofiteren?Wil je met jouw bedrijf meeprofiteren van deze voordelen?

Bel dan met één van de accountmanagers van Digoo IT Distribution voor meer informatie: +32 89 44 92 39Je mag onze accountmanagers natuurlijk ook altijd mailen


Sales team


Gor

Gor

Account manager
Contacteer mij
Arne

Arne

Account manager
Contacteer mij
Dilano

Dilano

Account manager
Contacteer mij

De service van Digoo IT Distribution...

  • Eigen webshop voor partner
  • Zakelijk webshop met groot aanbod
  • Snelle logistiek & dropshipment
  • Scherpe prijzen voor resellers
  • Hoogste kwaliteit refurbished
  • 1 jaar garantie
  • Grote voorraad, direct leverbaar
  • Steeds unieke dagaanbiedingen
  • Zowel nieuwe als refurbished aanbod
   • Eigen accountmanager