iPhone SE Er zijn geen producten in deze categorie.

Deze producten zijn een slachtoffer van hun eigen succes.

Komen ze nog terug?

Vraag het aan een medewerker via de live chat.

iPhone SE

iPhone SE

De Apple iPhone SE is de opvolger van de iPhone 5S en pakt uit met een A9-chip. Hij heeft dus dezelfde chip als de iPhone 6s, waardoor je toestel sneller werkt. Met de 12-MP camera maak je verbluffende foto’s en met 4K-video’s lijkt het wel of je een regisseur bent. Zoals Apple zelf zegt: een iPhone die klein oogt, maar groots presteert.

‘Maar een iPhone is duur’, denk je dan. Goed nieuws: bij onsis niets minder waar. Ons team specialiseerde zich in refurbished Apple-producten, waaronder de iPhone SE. Dat betekent dat we tweedehands toestellen opkopen bij grote bedrijven. Eenmaal we ze in huis hebben, neemt onze technische dienst de producten een voor een onder de loep. Zo garanderen we je de kwaliteit van een nieuw toestel, zonder dat je veel geld moet neertellen. Een goedkope iPhone, wie wil dat nu niet?

Wil je een goedkope refurbished iPhone SE kopen, maar vind je het model, de kleur of uitvoering niet terug in onze webwinkel? Contacteer ons en dan kijken wij speciaal voor jou even in de toekomst. Omdat onze voorraad erg snel evolueert, is jouw droomtoestel misschien al onderweg naar onze winkel.