Show filters

Catalogus

Conditie Uitleg
Processor Uitleg
Werkgeheugen Uitleg
Opslag geheugen Uitleg
Schermgrootte Uitleg
Besturingssysteem Uitleg

Laptops Er zijn % producten.

Laptops

Laptop kopen

Je kan bij ons terecht om een notebook te kopen die aan jouw wensen voldoet. Online een laptop kopen is bij ons geen probleem. Alle laptops die je in onze online laptopshop terugvindt, zijn ook aanwezig in onze store. Onze specialisten geven je de juiste tips zodat je de laptop koopt die bij je past. Dit kan zowel online als in onze fysieke winkel. Meer informatie nodig? Aarzel dan niet om onze chatfunctie te ontdekken.

Laptopaanbieding

Wij lanceren wekelijks een nieuwe laptoppromotie. Zo kunnen we je telkens de goedkoopste laptopaanbieding voorstellen. Deze wekelijkse promotie geeft je de kans om goedkoop kwalitatieve laptops voor studenten aan te schaffen.

Ontdek onze promoties:

- Aanbieding laptop 200 euro

- Aanbieding laptop 300 euro

Tweedehandslaptop

Aangezien we voornamelijk gebruikte laptops aanbieden, werken we met scherpe prijzen. Omdat we onze producten bij grote bedrijven aankopen, kunnen we dit waarmaken. Onze eigen hersteldienst controleert de laptops tot in de puntjes. Hierdoor voldoen onze toestellen aan alle criteria om jou van de beste laptop te voorzien.

Laptop vergelijken in onze online laptopshop

Een snel werkende laptop bij ons kiezen, is handiger dan ooit. Je stelt de laptop van je dromen samen, zowel in onze online laptopshop als in onze fysieke winkel.

Je kan bij ons terecht voor meerdere soorten laptops:

  •     Kleine laptops
  •     Snelle laptops
  •     Zakelijke laptop
  •     13-inch laptop
  •     17-inch laptop
  •     15-inch laptop
  •     Laptop i5 met SSD-schijf
  •     Laptop met touchscreen

Voor ons maakt het niet uit of je in België of Nederland woont. Als je online een laptop koopt, versturen wij hem gratis binnen België of Nederland. Je laptop wordt steeds binnen 1 à 2 werkdagen geleverd, zelfs als je ervoor kiest om hem zelf samen te stellen.