iPhone 4S Er zijn geen producten in deze categorie.

Deze producten zijn een slachtoffer van hun eigen succes.

Komen ze nog terug?

Vraag het aan een medewerker via de live chat.

iPhone 4S

iPhone 4S

Hoewel dit model van Apple iPhone al in 2011 gelanceerd werd, blijft het design tijdloos. De iPhone 4S heeft dezelfde Apple A5-chip als in de iPad 2 zit. Een handige smartphone die je bij Digoo voor een lage prijs vindt. Vergelijk deze iPhone met andere modellen in de Digoo-webshop of kom eens langs in onze fysieke winkel. Wij staan je met raad en daad bij tijdens de zoektocht naar de ideale smartphone.

Hoe komt het dat onze prijzen zo laag liggen? Wel, Digoo specialiseerde zich in tweedehands of refurbished Apple-producten. Wij kopen onze tweedehands telefoons aan bij grote bedrijven, waarna onze technici ieder apparaat zorgvuldig controleren. Zo krijg je een perfect functionerende tweedehands iPhone, zonder dat je diep in de buidel moet tasten. Een prachtige deal, toch?

Inderdaad, bij ons kan je dus een iPhone zonder abonnement aankopen. Wil je een goedkope Apple iPhone 4S kopen, maar vind je het model, de kleur of uitvoering die je in gedachten had niet terug in onze webshop? Contacteer ons en dan kijken wij speciaal voor jou even in de toekomst. Omdat onze voorraad erg snel evolueert, kan het weleens zijn dat jouw droomtoestel al in aantocht is.