Show filters

Catalogus

Geheugen
Kleur

iPhone 5S Er is 1 product.

iPhone 5S

iPhone 5S

Toen deze Apple iPhone 5S het licht zag, betekende dat ook de geboorte van het Touch ID. Dit toestel met vingerafdrukscanner en dubbele ledflitser bracht meteen ook nieuwe kleuren met zich mee. Spacegrijs, goud en zilver behoren sindsdien tot het standaard repertoire van het Apple-design. We weten het: de prijzen van Apple-producten liggen overal hoog. Goed nieuws, want bij Digoo is dat niet het geval.

Digoo specialiseerde zich in refurbished Apple-producten, waaronder de iPhone 5S. Dat betekent dat we tweedehands toestellen opkopen bij grote bedrijven. Eenmaal we ze in huis hebben, neemt onze technische dienst de producten een voor een onder de loep. Zo garanderen we je de kwaliteit van een nieuw toestel, zonder dat je veel geld moet neertellen. Een goedkope iPhone, wie wil dat nu niet?

Wil je een betaalbare refurbished Apple iPhone 5S kopen, maar vind je het model, de kleur of uitvoering die je wil niet terug in onze webshop? Contacteer ons en wij kijken speciaal voor jou even in de toekomst. Omdat onze voorraad erg snel evolueert, is jouw droomtoestel misschien al onderweg naar onze winkel.

Bij Digoo.be geniet je altijd van 12 maanden garantie op alle refurbished toestellen.