iPhone 6S Er zijn geen producten in deze categorie.

Deze producten zijn een slachtoffer van hun eigen succes.

Komen ze nog terug?

Vraag het aan een medewerker via de live chat.

iPhone 6S

iPhone 6S

Hetzelfde design als de iPhone 6, maar met een meer uitgedachte binnenkant. We stellen je graag voor aan de veelbesproken Apple iPhone 6S. Roségoud, zwart, wit, zilver, grijs: je zegt het maar en Apple heeft het. Deze stijlvolle, verbeterde versie van de iPhone 6 vind je nergens anders voor een betere prijs-kwaliteitverhouding.

Hoe komt dat? Onze technici specialiseerden zich in refurbished Apple-toestellen. Dat betekent dat we onze toestellen overkopen van grote bedrijven. Vervolgens nemen we ze een voor een onder de loep en herstellen we waar nodig. Zo optimaliseren we een tweedehands telefoon, waardoor hij dezelfde kwaliteit biedt als een nieuwe iPhone. Goedkope Apple-producten die hun werk meer dan goed doen: wie wil dat niet?

Wil je een goedkope refurbished iPhone 6S kopen, maar vind je het model, de kleur of uitvoering niet terug in onze webwinkel? Contacteer ons en dan kijken wij speciaal voor jou even in de toekomst. Omdat onze voorraad erg snel evolueert, is jouw droomtoestel misschien al onderweg naar onze winkel.