iPhone 6S Plus Er zijn geen producten in deze categorie.

Deze producten zijn een slachtoffer van hun eigen succes.

Komen ze nog terug?

Vraag het aan een medewerker via de live chat.

iPhone 6S Plus

iPhone 6S PLUS

Groots, imposant en zeker niet onopvallend. Inderdaad, we hebben het over de Apple iPhone 6S Plus. Het oog wil ook wat, en dat is waar dit design fors op inspeelt. In tegenstelling tot wat je misschien denkt, hoeft een iPhone 6S Plus niet duur te zijn. Bij Digoo ben je aan het juiste adres, want ons technisch team specialiseerde zich in refurbished Apple-producten.

Wat betekent dat? Wel, wij kopen onze toestellen over van grote bedrijven. Het gaat dus om eerder gebruikte, tweedehands producten. Wij nemen ze mee naar ons atelier, waar we ieder toestel grondig ontleden en controleren dat de kwaliteit aan de norm voldoet. Is dat niet zo, dan herstellen we waar nodig. Zo garanderen we je de kwaliteit van een splinternieuw toestel, zonder dat je je er blauw voor betaalt.

Wil je een goedkope refurbished iPhone 6S Plus kopen, maar vind je het model, de kleur of uitvoering niet terug in onze webwinkel? Contacteer ons en dan kijken wij speciaal voor jou even in de toekomst. Omdat onze voorraad erg snel evolueert, is jouw droomtoestel misschien al onderweg naar onze winkel.