Show filters

Catalogus

iPhones Er zijn % producten.

iPhones

iPhone

De iPhone is al sinds zijn bestaan het stokpaardje van hard- en softwareproducent Apple. Het is de Apple-telefoon waar iedereen het al jaren over heeft. De eerste versie kwam in 2007 op de markt. Deze lancering ontketende een revolutie in de smartphonewereld. Ieder jaar komt Apple weer met een nieuwe iPhone op de proppen. De software die ontwikkeld wordt voor de iPhone heet iOS. Dit besturingssysteem is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen met een Apple-telefoon aan de slag kan. De iPhone bestaat in verschillende modellen en kleuren, met verschillende groottes van geheugencapaciteit.

iPhone kopen

Wil je een nieuwe iPhone kopen, los van alle hoge prijzen? Dan bieden wij de oplossing, want wij verkopen goedkope iPhones. Hoe komt dat? Digoo werkt met tweedehands iPhones waardoor een iPhone kopen veel goedkoper wordt. Wij vinden immers dat iedereen over een goede telefoon moet beschikken, ongeacht het budget. Een tweedehands iPhone wordt ook wel een refurbished iPhone genoemd.

Refurbished iPhone

Een refurbished iPhone is dus een telefoon die door onze eigen hersteldienst nagekeken werd. Hierdoor voldoet hij aan dezelfde criteria als een nieuw exemplaar, waardoor je de iPhone van je dromen tegen een betaalbare prijs kan aankopen. Wij verkopen iPhones zonder abonnement, dus er zijn geen addertjes onder het gras. Omdat Apple de iPhone met kwalitatieve materialen ontwikkelde, is het mogelijk om tweedehands Apple-producten in perfecte staat aan te bieden.

iPhone-aanbieding

De iPhone-prijzen blijven over het algemeen vrij hoog. Zakken doen ze amper, waardoor een iPhone nieuw aankopen een grote investering is. Daarom hebben wij wekelijks een aantrekkelijke iPhone-aanbieding waardoor je een tweedehands iPhone goedkoop kan aanschaffen. Deze wekelijkse aanbiedingen vind je terug op onze webshop of in de store in. In onze webshop kan je de verschillende modellen eenvoudig met elkaar vergelijken. Meer informatie of advies op maat nodig? Contacteer ons team!

Volgende refurbished iPhone-modellen zijn beschikbaar: