Zakelijke klanten

Zakelijk account bij Digoo.beJe kan zakelijk bestellen bij een accountmanager van Digoo.be mits je bedrijf een zakelijk account heeft aangemaakt. Al onze medewerkers zijn niet alleen gepassioneerd en gedreven in IT, maar ook zeer meedenkend met de klant zijn verwachtingen waardoor de servicekwaliteit optimaal is.


Onze voordelen
Korting

Op een zakelijk account heb je 5% korting, automatisch verrekend in je winkelwagen. Plaatst u een grote bestelling? Dan proberen we u de beste prijs te bieden. We stellen een offerte op, waarna we ze samen bekijken.

Persoonlijk contact

U krijgt als zakelijke klant bij Digoo.be een persoonlijke accountmanager toegewezen die u steeds te woord staat. Hij kent uw zakelijke situatie door en door, wat zaken doen veel eenvoudiger maakt.

Razendsnelle service

Een aanvraag ingediend? Er wordt diezelfde dag nog contact opgenomen door je toegewezen accountmanager.

Advies op maat

We vinden het belangrijk dat onze service en producten aan uw noden en wensen voldoen. Daarom krijgt u steeds persoonlijk advies. Hierdoor kunnen we offertes aanbieden die bij uw onderneming passen.

Meeprofiteren?Wil je met jouw bedrijf meeprofiteren van deze voordelen?

Bel dan met één van de accountmanagers van Digoo.be zakelijk voor meer informatie: 089565478Je mag onze accountmanagers natuurlijk ook altijd mailen

Sales team

Gor

Gor

Account manager
Contacteer mij
Arne

Arne

Account manager
Contacteer mij
Dilano

Dilano

Account manager
Contacteer mij